Fruitzuurpeelings


Fruitzuur peeling

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.Een zuur peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaag in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Wij werken met de zuren van Utsukusy, deze hebben de mooie eigenschap dat het niet branderig voelt, niet irriterend is en de huid niet gaat verschilferen. 

Effectief bij:

acne
acne littekens
photoaging
vale huid
fijne lijntjes
pigmentvlekken
grove poriën
vlekjes
Wanneer zuur peeling wordt afgeraden 

Wanneer je zwanger bent;
Wanneer je last hebt van psoriasis;
Wanneer je voetschimmel hebt;
Wanneer je last hebt van herpes;


Hoe werkt het?

Zuur peeling is een procedure waarbij de dode huid grondig wordt verwijderd. Dankzij dit worden diepere lagen van de huid gestimuleerd, wat niet alleen vernieuwing ondersteunt, maar ook een positieve invloed heeft op de productie van collageen en elastine. Daarom wordt een zuur peeling aanbevolen voor iedereen die zijn huid wil opfrissen, evenals om vorming van rimpels en het verouderingsproces vertragen. Na afloop van de zuur peeling zijn de huidprocessen genormaliseerd - de huid is niet vettig, het glanst niet, het is glad en verzacht, de poriën zijn verminderd en de littekens en rimpels zijn oppervlakkiger.


Waarom Fruitzuurpeeling?

Fruitzuur peeling is een ideale behandeling voor een problematische huid. Niet alleen verzacht en verfrist de huid met een zuur peeling behandeling, maar ook verbetert het de kleur. Zuur peeling kan het beste worden gedaan in de herfst en winter. Dit omdat zuur peeling niet wordt aanbevolen om de huid tijdens de behandeling bloot te stellen aan de zon. 

Een zuur peeling behandeling verfrist de huid, verwijdert dode huid, hydrateert de huid en draagt bij aan het verbeteren van de kleur en de algemene toestand van de huid. Kortom: een zuur peeling is erg effectief!

Prijs: €75
Inclusief serum (speciaal behandeling): €85,-


Resultaat mandelic peeling
resultaat Glyco Ferulic peeling