Age Killing beauty box

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

In november 2017 lanceerden wij onze nieuwe Age Killing lijn!

De Age Killing lijn valt onder de innovatieve cosmeceuticals en is ter bestrijding van expressielijnen, rimpels en huidverslapping. 

Bevat synake, argireline, glycolift en osilift bio. Remt de spiercontracties en ontspant de huid waardoor expressielijnen verminderen en rimpels minder diep worden. Verstevigt en lift de huid en maakt de huid glad en veerkrachtig. 

Zichtbaar resultaat in slechts 4 weken tijd.

Productinformatie

De Age Killing beauty box bevat 2 Age Killing serums (2 x 10ml)en 1 Age Killing creme (50ml).

 

Bevat geen parabenen of palmolie.

Bevat geen GMO en geen BSE (dierlijke bestanddelen)

Dermatologisch maar dierproefvrij getest.

 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Geschikt voor de rijpere huid, de slapper wordende huid en huid met expressielijnen en rimpels.

Inhoud 2 Age Killing serums van 10ml per stuk en de Age Killing creme 50 ml

Productdetails

Created with Sketch.

 Age Killing serum met Synake en Argireline.

Age Killing creme met Glycolift,  Synake, Osiolift Bio en Werkzame ingrediënten:

Synake. 4% synake in het Age Killing serum, 3% synake in de Age Killing creme. Synake is een innovatief "Botox-achtig" tripeptide. De nieuwste ingrediënten uit de wetenschap. 

Synake heeft een vergelijkbaar effect als (een hele kleine hoeveelheid) slangengif.
Remt de spiercontracties. Synake heeft een intensief Botox-achtig effect en pakt expressielijnen aan die gevormd worden door herhalende bewegingen van de gezichtsspieren.

12% Argireline in het Age Killing serum. Argireline is een peptide (eiwit) bestaande uit een keten van zes aminozuren die gebonden zijn aan een fragment van azijnzuur. De werking van argireline is in die zin vergelijkbaar met botuline dat het de zenuwoverdracht tussen de huid en de spiertjes kan onderbreken, waardoor er een huid ontspannend effect optreedt.

20% Glycolift in de Age Killing creme. Glycolift is een mix van biotechnologische poly-sacchariden die zorgen voor onmiddellijke en langdurige samentrekking van de huid, versteviging en een detox effect. De huid wordt meteen steviger en veerkrachtiger.


4% Osilift Bio in de Age Killing creme. Osilift Bio is een natuurlijk ingrediënt verkregen uit biotechnologie toegepast op haver. Het geeft een liftend effect uit waardoor de stevigheid en de elasticiteit van de huid wordt verhoogd.

Het werkt direct op expressielijnen, vermindert ze en geeft een verstevigingseffect op hals en gezicht. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

GEBRUIKSAANWIJZING: Breng 's morgens en' s avonds op het Age Killing serum aan op hals en gezicht. Begin bij de hals en eindig op het voorhoofd. Breng eventueel een beetje extra Age Killing serum aan op de diepere rimpels. Wanneer het Age Killing serum volledig in is getrokken, breng je de Age Killing creme aan op hals en gezicht. Masseer deze in totdat deze volledig is ingetrokken en breng eventueel een tweede laagje creme aan op de diepere rimpels en/of de slappere delen van de huid.

Het Age Killing serum en de Age Killig creme is geconcentreerd. Dun aanbrengen is voldoende om resultaten te behalen.