Age Killing crème

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

In november 2017 lanceerden wij onze nieuwe Age Killing lijn met de Age Killer dermapen salonbehandeling als alternatief voor de botuline injectie.

De Age Killing creme (50ml) heeft een mooie antirimpel werking en verstevigt en lift de slapper wordende huid van hals en gezicht.

Productinformatie

De Age Killing lijn valt onder de innovatieve cosmeceuticals en is ter bestrijding van expressielijnen, rimpels en huidverslapping.

Bevat synake, argireline, glycolift en osilift bio. Remt de spiercontracties en ontspant de huid waardoor expressielijnen verminderen en rimpels minder diep worden. 


Verstevigt en lift de huid en maakt de huid glad en veerkrachtig. 

Zichtbaar resultaat in slechts 4 weken tijd.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.
  • Geschikt voor de rijpere huid, de slapper wordende huid en huid met expressielijnen en rimpels.
  • Inhoud creme 50 ml

Productdetails

Created with Sketch.

Werkzame ingrediënten:

3% Synake. Synake is een innovatief "Botox-achtig" tripeptide. De nieuwste ingrediënten uit de wetenschap. Synake heeft een vergelijkbaar effect als (een hele kleine hoeveelheid) slangengif.

Remt de spiercontracties. Synake heeft een intensief Botox-achtig effect en pakt expressielijnen aan die gevormd worden door herhalende bewegingen van de gezichtsspieren.

20% Glycolift. Glycolift is een mix van biotechnologische poly-sacchariden die zorgen voor onmiddellijke en langdurige samentrekking van de huid, versteviging en een detox effect. De huid wordt meteen steviger en veerkrachtiger.

4% Osilift Bio. Osilift Bio is een natuurlijk ingrediënt verkregen uit biotechnologie toegepast op haver. Het geeft een liftend effect uit waardoor de stevigheid en de elasticiteit van de huid wordt verhoogd.

Het werkt direct op expressielijnen, vermindert ze en geeft een verstevigingseffect op hals en gezicht.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

GEBRUIKSAANWIJZING: Breng 's morgens en' s avonds op. Begin bij de hals en eindig op het voorhoofd. Breng eventueel een beetje extra aan op de diepere rimpels. Voor optimaal resultaat gebruik je het Age Killing serum onder de Age Killing creme aan.

De Age Killig creme is geconcentreerd. Dun aanbrengen is voldoende om resultaten te behalen.