Artificial home care kit

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Science in the service of beauty

Na 10 jaar lang dierproefvrij onderzoek presenteert Utsukusy in maart 2017: Artificial Skin. De modernste antiageing methode die er te vinden is.


Productinformatie

Deze innovatieve beauty box bestaat uit:

De Bijin Facial cleanser cream: je dagelijkse zachte reiniging met een romige crème.

Het Artificial Skin serum welke een hele dunne, ademende tweede huid vormt waardoor de huid beschermd wordt voor invloeden van buitenaf, zoals milieuvervuiling, airconditioning, verwarming en rook;

Artificial Skin crème: Een zachte en voedende crème op basis van glycerine, shea butter, mango boter, bijenwas, edelweiss extract en macedamia olie.

De huid houdt significant meer vocht vast, zodat een droge en schilferige huid opgelucht kan ademhalen. Droogtelijntjes verdwijnen, de huidstructuur wordt weer fijnmazig en de huid wordt gestimuleerd opnieuw collageen en fibroblasten aan te maken. Rimpels worden minder diep van binnen uit en de huid wordt zichtbaar steviger en elastischer.


De resultaten van Artificial Skin

In een week het verbetert de stevigheid van de huid en verminderen fijne lijntjes. In slechts vier weken ziet de huid er gladder uit en hervindt haar stevigheid en elasticiteit. De gezichtscontour is steviger en goed gedefinieerd. 

96% van de geteste gebruikers toonde een significante vermindering van lijntjes en rimpels.

Bij gebruik is een toename van aantal en grootte van dermale papilla geconstateerd. Daardoor wordt het contactoppervlak tussen dermis en epidermis verhoogd. Dit bevordert de toevoer van voedingsstoffen naar de epidermis en bevordert de communicatie tussen de twee huidlagen. 

Het resultaat is een zachte, soepele, stevige en diep gehydrateerde huid met zichtbaar minder rimpels.Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Reiniging creme: 50 ml
Serum: 35 ml
Creme: 50 ml

Productdetails

Created with Sketch.

Biocompatible 

Gebaseerd op plantaardige siliconen die een hoog moleculair gewicht hebben om de huid te beschermen. Artificial Skin bevat vervolgens zeewier (pentasaccharide marine)met een laag moleculair gewicht zodat de werkzame stoffen tot in de celkern kunnen doordringen en de galactomannan boon die de huid diep hydrateert. Het Artificial Skin serum is biocompatible.

Enteromorpha compressa wordt gewonnen uit een pentasaccharide MARINE (MPS), het belangrijkste component van de vegetatie van zeegebieden onder hoge stress en grote veranderingen. Verbetert de productie van collageen in de huid fibroblasten. Remt de synthese van metalloproteïnasen (MMP's) remt ontstekingen.

Caesalpinia Spinosa wordt gewonnen uit galactomannans. Dit zijn hoogmoleculaire polysachariden die een natuurlijke vochtinbrengende functie in het zaad hebben, waardoor er geen vocht verloren gaat wanneer de plant uit het zaad groeit. Deze unieke eigenschap om vocht vast te houden resulteert in Artificial Skin in de hoge capaciteit vocht te vangen en te behouden om uitdroging van de huid te voorkomen. Een droge huid herstelt.

Bevat geen GMO (geen genetisch gemodificeerde gewassen, geen BSE (geen dierlijke bestanddelen), vrij van parabenen, dierproefvrij.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Gebruik van Artificial Skin

Voor de extreem droge huid en bij diepe rimpels: gebruik Artificial Skin serum en de Artificial Skin crème 's ochtends en 's avonds na het reinigen van de huid met de Bijin Facial Cleanser cream en voor het opbrengen van de crème. Masseer het serum in van de hals tot aan het voorhoofd. 

Voor de droge tot normale huid: gebruik het Artificial Skin serum en de Artificial Skin crème 's ochtends na het reinigen van de huid met de Bijin Facial Cleanser cream en voor het opbrengen van de crème. Masseer het serum in van de hals tot aan het voorhoofd. Gebruik 's avonds alleen de Artificial Skin crème na het reinigen met de Bijin Facial cleanser cream.

Voor de gemengde tot vette huid: gebruik de Artificial Skin crème 's ochtends na het reinigen met de Bijin Facial cleanser cream. Gebruik het Artificial Skin serum 's avonds na het reinigen van de huid met de Bijin Facial Cleanser cream en voor het opbrengen van de crème. Masseer het serum in van de hals tot aan het voorhoofd.