Citrus Homeopatique Beauty box

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Citrus Homeopatique beauty box met vitamine C

 

Vitamine behandeling om rimpels en ondervoede huid te verbeteren. Stimuleert cel regeneratie en bloedmicrocirculatie. Kalmeert rosacea.

Specifiek geformuleerd met antioxidanten om pigmentvlekken en pigmentvlekken te bestrijden en hun vorming te voorkomen. Versterkt en verbetert huidtint, corrigeert rimpels, verzacht de huid en verbetert de huiddikte. Maakt de huid weer vol en stevig.

Productinformatie

Herstellend vitamine C serum voor diep huidherstel. Verzacht en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces in de huid.

Voordelen: herstel van de beschadigde huid. Verbetert weefsels. Ideaal voor post-laser behandelingen, na een chemische peeling, na verbranding door de zon en tegen huidirritatie.Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Antioxidanten voor langdurige cel bescherming. SPF 20 UVA / UVB.

Geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden.

De Citrus Homeopatique bevat het Reparative Vitamine C serum, de Precision Reviver Vitamine C crème, en de Bijn reinigingscrème.Productdetails

Created with Sketch.

REPARATIVE VITAMINE C SERUM

Samenstelling: vitamine C.

Herstellend vitamine C serum voor diep huidherstel. Verzacht en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces in de huid.

Voordelen: herstel van de beschadigde huid. Verbetert weefsels. Ideaal voor post-laser behandelingen, na een chemische peeling, na verbranding door de zon en tegen huidirritatie.

Inhoud: 40 ml


PRECISION REVIVER CREAM 10% VITAMINE C CREAM

Samenstelling: Vitamine A, C en E.

Voordelen: versterkt teint van de huid en egaliseert de huid door vlekken en pigmentvlekjes te verwijderen. Corrigeert rimpels en verminderd verlies van huiddikte door het stimuleren van de natuurlijke collageen aanmaak in de huid. Verstevigt de huid, hydrateert en geeft een frisse teint aan de huid. SPF 20.

Inhoud: 50ml

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Reiniger eerst de huid met de Bijin Reinigingscrème, masseer enkele minuten in en doe af met een warm doek. Masseer eerst het serum in de huid en smeer de crème hierover.