Plasma Skin EGF home care kit

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Plasma Skin EGF beauty box (epidermal growht factors)

Epidermale groeifactor Crème ontworpen om de celregeneratie te stimuleren waardoor er herstel van binnenuit plaatsvindt door een diepe anti-verouderingswerking.

Productinformatie

Het serum en de crème samen versterken elkaars werking.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Deze beauty box bevat:

  • Plasma Skin EGF crème 50 ml
  • Plasma Skin EGF serum 35 ml

 

Leeftijd: 40+

Productdetails

Created with Sketch.

Bevat:
EPITENSIVE: Anti-aging stimulator. Verbetert de elasticiteit, stevigheid, hydratatie en cel-cohesie. Snelle resultaten dankzij de stimulatie van hyaluronzuursynthese, collageen en elastine (essentiële eiwitten voor de stevigheid en elasticiteit van de huid). De huid gaat weer stralen van gezondheid. De huid wordt egaler, zacht en ontspannen terwijl rimpels en droogheid van binnenuit aangepakt worden door het stimuleren van de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine.

SYNAKE: heeft een Botox-effect ontspant de expressie rimpels, een gladdere, zachtere, stralende en verjongde huid is het resultaat.

CHIAOLIE: kalmeert huid reacties. Verlicht roodheid en irritatie. Biedt een uitzonderlijke hydratatie Herstelt de huidbarrière.

 

NIACINAMIDE: Werkt egaliserend, kalmerend, verhelderend op pigmentvlekken, maakt de huid glad en zacht en gaat onzuiverheden tegen.

Bevat Aloë Vera, niacinamide, collageen en glycerine.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.