Resilience beauty box

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Medical Cosmetic Drones 

Utsukusy presenteert: RESILIENCE

HET RESULTAAT VAN 10 JAAR ONDERZOEK.

Ingekapselde actieve ingrediënten gericht op specifieke cellen gaan door hun membraan en dringen de celkern binnen. Omdat de werkzame stoffen ingekapseld zitten in een capsule, is de Resilience lijn in staat de actieve ingrediënten stabiel te houden en deze tot in de celkern van de huid af te leveren. Box met een facewash, serum en crème. 

Productinformatie

RESILIENCE DRONES CLEANSER FOAM

Resilience Drones Cleanser Foam is de essentiële eerste stap in de dagelijkse verzorging van de huid om schoonheid en jeugdige vitaliteit te behouden. De Resilience cleanser foam is huid pH neutraal en heeft een zijdeachtige textuur. Dit schuim reinigt diep en verlicht de huid weefsels terwijl hij tegelijkertijd respect heeft voor de natuurlijke beschermende huidbarrière. 


Deze facewash laat de huid perfect schoon achter, met nieuw leven ingeblazen, vrij van onzuiverheden, fris en stralend. 

 

RESILIENCE SERUM MEDISCHE COSMETIC DRONES

Effectieve antiageing en regenererend serum. Vermindert de diepte van rimpels, hydrateert en voedt de huid. Zijn intense tensor actie heeft een groot liftend effect en helpt om de slapheid bestrijden. Herdefinieert het gezichtscontour. 

 

RESILIENCE CREAM MEDISCHE COSMETIC DRONES 

Intens liftend effect, rimpelvuller, zorgt voor een stevigere huid en langdurige hydraterende werking. 
Maat of afmetingen

Created with Sketch.

RESILIENCE DRONES CLEANSER FOAM: 200 ml
RESILIENCE SERUM: 35 ml
RESILIENCE CREAM: 50 ml

Productdetails

Created with Sketch.

WERKZAME BESTANDDELEN SERUM: 

  • CU-palmitoyl: heptapeptide-14 stimuleert aanmaak van bepaalde extracellulaire matrix eiwitten, collageen en elastine. Werkt in op de fibroblasten in de huid waardoor rimpels verminderen. 


WERKZAME BESTANDDELEN CREME: 

  • Chlorella vulgaris effect: Voedt de fibroblasten in de huid, zodat de huid een natuurlijke en gezonde glow krijgt. 
  • CU-palmitoyl heptapeptide-14 om rimpels te verminderen 
  • palmitoyl heptapeptide dringt rechtstreeks in de huid om rimpels te verminderen. 


Het meest geavanceerde actieve ingrediënten systeem die zich op specifieke cellen richten en de actieve ingrediënten vrij laat waar deze nodig zijn. Verkrijg het grootste effect op een duurzame en veilige manier en verkrijg hiermee maximale resultaten.

Ingekapselde actieve ingrediënten gericht op specifieke cellen gaan door hun membraan en dringen de celkern binnen. Omdat de werkzame stoffen ingekapseld zitten in een capsule, is de Resilience lijn in staat de actieve ingrediënten stabiel te houden en deze tot in de celkern van de huid af te leveren.

Bevat geen genetisch gemodificeerde organismen, geen BSE (geen ingrediënten van dierlijke oorsprong), dierproefvrij, vrij van parabenen.

Utsukusy gebruikt alleen het beste van de wetenschap en de natuur. 

Het geheim van elke behandeling van Utsukusy ligt in een complexe maar zorgvuldige synergie van de belangrijkste activa. Innoveren met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, zonder oog te verliezen voor de oude planten kennis.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

STAP 1: Breng Resilience Drones Cleanser Foam aan over het hele gezicht. Masseer met de vingertoppen door middel van het maken van kleine cirkelvormige bewegingen. Masseer vervolgens met de palmen van je handen, maak grotere cirkelvormige bewegingen op de wangen en voorhoofd.

STAP 2: Breng vier druppels resilience serum op een schone huid aan voor het aanbrengen van de crème. 

STAP 3: Breng de resilience creme 's morgens en' s avonds na het serum. Begin bij de hals en eindig op het voorhoofd.