Shashimi creme

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Een mooie, verzorgende crème tegen pigmentvlekken. Verbetert de hydratatie in de huid en voorkomt huidveroudering.

Bevat aloë vera, plantaardig collageen, allantoïne, sodium chondroitin sulfate, johannes brood en mica.

Productinformatie

Shashimi crème bevat aloë vera en allantoïne. Hierdoor is deze crème super zacht en verzorgend voor je huid. De Shashimi crème is een lekkere volle crème die niet vet aanvoelt op de huid. Pure verzorging. Voor een diepe hydratatie en egale teint. 

De Shashimi lijn heeft een anti rimpel werking en een diep hydraterende werking op de huid. Egaliserend voor een huid met pigmentvlekken en werkt verfrissend, zodat een futloze huid weer straalt van gezondheid.

geschikt voor de gemengde en normale huid met pigmentvlekken, maar ook voor de gevoelige huid.


Leeftijd 25+,

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Inhoud 50 ml

Productdetails

Created with Sketch.

Wat doet aloë vera voor je huid?

Aloë vera bevat de vitamines A, C en E. Een magische vitamine cocktail die elkaars werking versterken. Deze vitamines werken anti verouderend en deze vitamines hebben gecombineerd een genezende werking op de beschadigde huid. De combinatie van deze vitamines stimuleert de natuurlijke collageen aanmaak in de huid. Vitamine A, C en E zijn antioxidanten en neutraliseren vrije radicalen.

De werking van sodium chondroitin sulfaat op de huid

Sodium chondroitin sulfaat bestaat uit een natuurlijke suikerverbinding die goed in staat is het natuurlijke vocht (hyaluronzuur) in de huid vast te houden, zodat je huid lang zacht, gevoed en gehydrateerd aanvoelt. Het maakt de huid vol, zacht en soepel en zorgt voor stevigheid in de huid.

 

Allantoïne in huidverzorging

Bevat allantoïne, wat in de huid omgezet wordt naar vitamine B5. Het zorgt voor een stralende teint en helpt de huid herstellen. Kleine wondjes, onzuiverheden, littekens en beschadigingen van de bovenste huidlaag herstellen.

 

Johannesbrood (carob bean gum)

Johannesbrood is rijk aan waardevolle mineralen zoals calcium, ijzer, fosfor en bevat veel natuurlijke vezels. De mineralen verhogen de weerstand van de huid, waardoor deze minder vatbaar wordt voor irritaties en onderhuidse ontstekingen.

Mica

Mica maakt de huid zacht en soepel en geeft een stalende teint.