Sirtuina's beauty box

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen


Effectieve dagelijkse verzorging tegen huidveroudering. Bevat resveratrol en het huideigen hyaluronzuur. Verjonging voor de huid op moleculair niveau. Gebaseerd op de rode druiven uit Bordeaux stimuleren deze producten de huidverjonging en kalmeren ze de huid. Heeft een antioxidant werking.

Productinformatie

Het serum en de crème zijn dusdanig ontworpen dat ze elkaars werking versterken en aanvullen.

Geschikt voor de droge huid, rijpere huid, vochtarme huid, anti rimpel werking, antioxidanten

Leeftijd: 50+

Maat of afmetingen

Created with Sketch.
  • Bijin facial cleanser cream 50 ml
  • Sirtuina's Serum 30 ml
  • Sirtuina's Crème 50 ml

Productdetails

Created with Sketch.

De Bijin Facial cleanser cream zorgt ervoor dat de huid afvalstoffen goed kan uitscheiden en zorgt voor een goede vochthuishouding in de huid. Activeert cel regeneratie. Verkleint de poriën en reinigt diep. Je dagelijkse reiniging.

Atashi Sirtuina's Serum. Activeert het DNA, bevat vitamine A, E en C. Hydrateert diep. Verdubbelt de verdediging van de huid tegen oxidanten. Corrigeert tekenen van huidveroudering en beschermd de huid tegen vrije radicalen van de zon voor 60%. Ook geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen (onderdeel van de Kirameku home care kit eyes)

Bishoujo Sirtuina's crème Anti-age activeert het gen voor huidverjonging. Bevat sirtuina´s, plantaardig collageen, hyaluronzuur, rozenbottel olie, Aloë vera, vitamine A. Een krachtige crème die de levensduur van cellen verlengt. Het vertraagt de afbraak van DNA van binnen uit de cel. Dringt diep door in de huid met behulp van nanotechnologie. Het effect is zichtbaar vanaf het eerste gebruik. SPF15.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Stap 1: Reinigen met de bijen reiniging. Masseer dit c.a. 5 minuten in de huid en neem af met een warm doek of washand
Stap 2: Masseer het serum enkele minuten in
Stap 3: Sluit je huidverzorging af met de creme