WAKAI box tegen pimentvlekken en rimpels

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

De Wakai beauty box, de behandeling tegen pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping. Een complete dagelijkse verzorging met flash ampullen.

Productinformatie

De Wakai lijn is gebaseerd op de nieuwste technieken en het onderzoek naar plantaardige stamcellen. Deze lijn dringt diep door in de cellen en pakt het pigmentatie mechanisme aan, waardoor pigmentvlekken en oneffenheden in de huid worden aangepakt. Verstevigt de huid en voorkomt rimpels en verslapping van de huid. Voor een stralende, gezonde en egale huid.

De Wakai cream is genomineerd door het prestigieuze tijdschrift "Nouvelle Estetiques" wegens de innovatieve ingrediënten en de effectiviteit van de Wakai salon behandeling.

De producten zijn dusdanig ontworpen dat ze ieder een eigen werking hebben, maar dat ze elkaars werking versterken en aanvullen, zodat je optimaal resultaat behaalt met het gebruik van de home care kit.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De Wakai Home care kit bevat:

Bijin Facial cleanser cream. Reinigt diep maar zacht. Verwijdert onzuiverheden en herstelt de vochthuishouding in de huid. Ontspant de huid en stimuleert cel activiteit waardoor de voedingstoffen uit de producten beter worden opgenomen. Inhoud: 50ml

Wakai Serum. Anti-age effect. Bevat: zirhafirm + melavoid. Verstevigend en egaliserend voor de huid. Bereid de huid voor om de crème op te nemen. Inhoud: 30ml

Wakai crème. Anti-age, verstevigend en egaliserend effect. Bevat: zirhafirm + melavoid. Heeft een verstevigend, anti-rimpel en egaliserend effect op de huid. Effectief tegen pigmentvlekken. Inhoud: 50ml

geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Met name geschikt voor de huid met pigmentvlekken, de slapper wordende huid en de rijpere huid met rimpels.

Leeftijd: 40+


Productdetails

Created with Sketch.

Bevat: zirhafirm (anti-stress voor de huid en antioxidant werking) en melavoid (maakt de huid egaal van teint, werkt in op het melanine metabolisme waardoor pigmentvlekken afnemen).

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

STAP 1: Breng de Bijin cream cleanser aan op de vingertoppen, masseer de huid en neem af met een gastendoek met water. Hierna kan je hydrolaat of een toner op de huid aanbrengen. 

STAP 2: Breng het Wakai Serum aan op de huid

STAP 3: Breng de Wakai cream aan op de huid