Wasabi facial cleansing cream

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

De Wasabi facial cleansing bevat kaoline (witte klei), zonnebloem olie en druivenpit olie. Voor een diepe reiniging van de huid en een egaliserend effect. Zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en zorgt voor een stralende teint. Bereidt de huid voor om voedingstoffen beter op te nemen.

De Wasabi facial cleansing cream geeft een wat diepere reiniging dan de Bijin Facial cleanser cream en is zeer geschikt voor een gemengde huid die soms nog last heeft van onzuiverheden, maar is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Geschikt voor de normale huid, gemengde huid, gevoelige huid en voor een huid met pigmentvlekken.

Geschikt voor alle leeftijden

Inhoud 200 ml

Productdetails

Created with Sketch.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, KAOLIN, PROPYLEN GLYCOL, HELIANTUS ANNUSS, TITANIUM DIOXIDE, VITIS VINIVERA, GLYCERIN, DIPEPTIDE BENZILAMIDE, DISSODIUM EDTA, SODIUM CETEARYL SULFATE, PEG-40, BHT, EUXYL PE9010, ETHYLHEXYLGLICERIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, FRAGANCE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BUTHYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CI16185, CI42090

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Gebruik Wasabi reinigingscrème:

Masseer het gezicht rustig met een druppel Wasabi reinigingscrème ter grootte van een munt. Hoe langer en rustiger je hem masseert, hoe meer tijd deze reinigingscrème krijgt om te emulgeren. Talg en schilfertjes lossen hierdoor op, waardoor mee-eters en onzuiverheden verminderen en uiteindelijk verdwijnen. Het vuil op je huid wordt in de crème opgelost en in de olie die in deze reinigingscrème zit opgeslagen.

Na het masseren neem je deze reinigingscrème af met warm water en een doekje. Het is belangrijk om een doekje of washandje te gebruiken, om alle restanten van de olie waar het vuil uit je huid in zit af te nemen.

Hierna gebruik je een huidlotion, serum en crème als dag of nacht verzorging.

.